Evlilik Fuarı '12

Gelin hanımlar, Evlilik Fuarı’nı ajandanıza kaydedin! 3-5 Şubat, Lütfü Kırdar  (10:00 – 20:00)


Farklı firmalarla görüşebilmeniz ve ürünleri yakından görebilmeniz açısından hem size zaman kazandıracak hem de çok faydalı olacaktır. Hepsi bir arada ayağınıza geliyor, sizde bu şekilde yorulmadan farklı sektördeki firmaları tanıyabileceksiniz. Örneğin Düğün organizasyon & Süsleme, Gelinlik,  Ayakkabı, Catering, Fotoğraf, Mücevher, Pasta, 5 yıldızlı oteller, Basın, Müzik organizasyonu, Havai Fişek, Nikah Şekeri , Davetiye, Kozmetik, Çiçek, Ev tekstili hatta Estetik Merkezleri bile katılıyor. Katılan firmalara göz attığımızda, görmeden geçmeyin dediklerimiz ; My Wedding by Celebration, Happy Leyla , Şiir Catering, K&M Events, Şebnem Organizasyon, Hülya Organizasyon, Le Chic gibi süsleme ve organizasyon firmalarının yanında, Akay, Beyaz Butik, Esposa gibi gelinlikçiler…




Ayakkabı modellerine göz atabilir, fotograf studyolarından fiyat teklifi alabilir, pastanız için  kataloglardaki modelleri görebilirsiniz. Otellerinde düğün paket fiyatlarını ve menülerini almayı unutmayın. Seyahat acentalarının erken rezervasyon kampanyalarını, balayı paketlerini öğrenin. Aldığınız tüm broşür ve kartvizitleri  ajandanızda saklayın, karar verme ve fiyat alma aşamasında hepsi size lazım olacak.
Detaylar ve Online Davetiye(ücretsiz) için;  www.evlilikfuari.com
Bilgi için; Patika Fuarcılık, Seda Keser 0212 297 04 17

Kendi tanıtım yazısı da aşağıda…

Evlilik Dünyası Fuarı 10 Yaşında!

Bugüne kadar 300 binden fazla çiftin evlilik hazırlığına rehberlik eden Evlilik Dünyası Fuarı 10. yılında da evlenecek çiftlere yol göstermeye devam edecek.

Evlilik Dünyası 2012, 3-5 Şubat tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Her yıl ortalama 50 bin ziyaretçi ağırlayan fuarda 200’e yakın firma ürünlerini sergiliyor. Evlenecek çiftlerin hayatlarını kolaylaştıran fuar, büyük bir gelinlik defilesiyle kapılarını açacak.

Türkiye’nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı Evlilik Dünyası 2012’nin bu yılki konsepti “Doğa Gelinleri”. Ünlü manken Ana Carolina’nın modellik yaptığı çekimleri, Antalya - Çıralı’da Koray Kasap gerçekleştirdi. Patika 7Fuarcılık Genel Müdürü Didem Cılga, Yaşam kaynağımız doğa, doğurganlığın en güçlü sembollerinden biridir. Gelecek nesilleri dünyaya getiren kadınlar da doğa ananın gelinleri gibiler. Bu nedenle kadın ve doğa temasını örtüştürdük. Ayrıca yaşadığımız yüzyılda doğayı ve kaynaklarını hoyratça kullandığımız da günümüzün en yadsınamaz gerçeği. Hepimiz bir bütünün parçasıyız; insan da doğanın bir parçası. Bugünün gelinleri yarının anneleri olacaklar. Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. İşte buna dikkat çekmek için bu yılki konseptimizi “Doğa Gelinleri” olarak belirledik” dedi.

10 sene önce küçük bir fuar olarak başlayan Evlilik Dünyası Fuarı, ilk günden bu yana kapsamı ve ziyaretçi sayısı ile sürekli gelişerek yaklaşık beş kat büyüdü. Fuarın her yıl çıtasının yükselmesi, gelen çiftlerin tüm aradıkları materyalleri bir arada bulabilmeleri, fiyat karşılaştırması yapabilmeleri, yeni trendleri takip edebilmeleri, dolayısıyla hayatlarının kolaylaşması Evlilik Dünyası’nın her yıl heyecanla beklenmesine neden oluyor.

Sektördeki tüm yenilikleri bünyesinde toplayan fuar; gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcilerin katılımıyla bu yıl da evlenecek çiftlerin vazgeçilmez adresi olacak. Böylece evlilik hazırlığı yapan çiftler A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını farklı adresler dolaşmadan tek bir noktadan temin etme ve güvenli alışveriş yapma şansına sahip olacaklar.

Şov dünyasının renkli isimlerinin de ziyaretçilerle buluştuğu fuar; astrolojiden müzik dinletisine, hediye çekilişlerinden sahne şovlarına kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

0 yorum:

Yorum Gönder