Wedding Fest Maceralarım :)

Hatırlarsınız geçen hafta Wedding Fest'ten bahsetmiştim. Geçtiğimiz Cumartesi Addres İstanbul'da gerçekleşti. Benim için oldukça eğlenceli ve bilgilendirici bir deneyim oldu, aynı zamanda Adress'teki mağazalardan özellikle Habitat ve Paşabahçe'den evime alışveriş yapma fırsatı buldum :)

Katılımcı firmalar şu şekildeydi;
Beyaz Butik, Sarar, Bahçecik- Gelin Saçı, Claritas,  Pınar Arkun- Gelin Ayakkabısı, La Maison des Fleurs, Dolce-Nature, Cherie Flowers&Events, La Bonbonniere, A46 Organization, Butterfly, Five O’Clock, Yummy Cupcakes, Bige Yalın, Ayşegül Evleniyor, Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Mehmet Köymen, Hatice Gökçe, Zeynep Tosun, Elif Cığızoğlu, Gamze Saraçoğlu, Tuvanam, Chez-bo by Şebnem Çapa, Fatma Ayyıldız, Zeki Ata,  L’estasi, Bee Goddess, Çapamarka (Cahide-Arabesque), Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı,Staras; TT Müzik, Alem- Basın Sponsoru. Ne varki ben bazılarını göremedim, benim gözümden kaçmış ya da arka koridorlarda kalmış olabilir. Ne de olsa Addres'e ilk gidişimdi :)



İlk gözüme çarpan Cahide Kızları oldu :) Platform ayakkabılarıyla boyları 2 metreye yaklaşmıştı! Beyaz Butik defilesi öncesi eğlence düzenlediler. Gerçekten Bekarlığa Veda ve Kına için daha iyisini düşünemiyorum. Biraz pahallı ama size unutulmaz bir gece yaşatacakları garanti.
Sloganları "Cahide kızları öldürmez süründürür"!

Beyaz Butik defilesi çok güzeldi, çok yakından bakma fırsatım olmadı ancak koleksiyonu beğendim. Volanlar, fiyonklar, payetler, tüylü duvaklar, tül ve dantel ağırlıklı modelleriyle göz dolduruyordu. Özellikle ilk çıkan kısa gelinliği ve vintage saç aksesuarını çok beğendim :)


Defile sonrası cup cake denemeleriyle şeker komasına girmeye başladım diyebilirim. Öyle lezzetlilerdiki.. Özellikl Five o'clock'un beyaz çikolatalı ve Dolce'nin Güllü cupcake'lerinin tadı damağımda kaldı. İçki almayan misafirleriniz için soğuk "gül şerbeti"de Dolce'nin güzel bir düşüncesi,
tadı da harikaydı. Yummy cupcakes ve Denicious chocolate'ın cupcake'leri de çok lezzetliydi...





















Daha sonra davetiyelerini ve nikah şekerlerini çok beğendiğim "Ayşegül Evleniyor"un
standını gördüm ve Ayşegül Hanımın kendisiyle tanışma fırsatı buldum. Yaptığı herşey zarif ve güzel.. Kiraz çiçekli, beyaz pembe çizgili, dantel zarflı davetiyeleri en sevdiklerim. Hatta üç boyutlu davetiyeleri ve güzel bir külahlı ağacı tasarımı var. Bence bunlara bakmadan davetiye ve nikah şekeri seçmeyin :) www.aysegulevleniyor.com

 

Yürürken Claritas'ın standında güzel swarovski ve incili gelin taçlarını gördüm, gözümü alıyordu ve öyle asil duruyorlardıki.. hani o bildiğiniz pırlanta taklidi gelin taçlarıyla ilgisi yok. Kristal taçlar... Fiyatları 50- 750 TL arasında değişiyor. Vintage saç aksesuarlarını da burada bulabilirsiniz.



Daha sonra Flavius'un standına uğradım. Zaten daha önce duymuştum kendilerini, güzellik ve bakım üzerine klinik çalışmaları var. Gözde Hanım'dan biraz bilgi aldım; Cilt problemleri, anti-aging tedavileri, fazla kilolar, selilütler, lekeler vs her konuda size yardımcı tedavileri ve destekleyici kozmetikleri var. Ben en kısa zamanda ziyaret edeceğim kendilerini :) Selamiçeşme ve Nişantaşı'nda merkezleri var. Gelinler için özel paketleri de mevcut, düğünde ve balayında pırıl pırıl bir ciltle dolaşmak isterseniz tavsiye ediyorum...
bilgi için www.flavius.com.tr



Düğün organizasyonu uzmanı hanımefendilerin yeri, La Bonbonniere... İstanbul'da düğün organizasyonu konusunda en iyi ve en tecrubeli seçeneklerden biri. Yerleri Nişantaşı'nda,
randevu alabilirsiniz. Sofra süslemeleri, çiçekler, suplalar, mumluklar, örtüler vs her konuda uzmanlıklarından faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda size özel nikah şekeri ve davetiye de tasarlıyorlar.


Çiçek konusunda yine İstanbul'un en iyilerinden La Maison des Fleurs'e değinmeden geçemem,
kendilerinden biraz bilgi de aldım. Gelin buketi ve düğününüzde kullanacağınız her türlü çiçeklerde güvenebileceğiniz, estetik ve çiçeklerin tazeliğinden emin olabileceğiniz bir yer.
Yerleri Kuruçeşme'de...



Sonrasında Addres içindeki dekorasyon mağazalarını da dolaştım, Habitat ve Paşabahçe oldukça büyük, ferah mağazalarda. Hani o kalabalık olmadan sakin kafayla çeyizinize birşeyler almak için ideal. İsterseniz evlilik listenizi yapabiliyorsunuz, Adress İstanbul bunun için fırsat sunuyor, bu şekilde 35 mağazanın binlerce ürünü içinden liste hazırlayabilir, yakınlarınızı listeniz için Şişli Addres'e yönlendirebilirsiniz...

Bir dahaki Wedding Fest'te görüşmek dileğiyle! :)

3 yorum:

  1. Evet Esin Hanım, gerçekten keyifli bir organizasyon oldu. Biz de Fest'e 1 gün kala katılmaya karar verdiğimiz için hal böyle oldu:) Yani katılımcı listesinde The Gali Collection olarak adımızın olmayışı bu sebepten. Sizinle de tanışma fırsatımız oldu. Bloğunuzu severek takip ediyoruz.

    www.thegalicollection.com web adresimiz...
    Hoşçakalın...

    YanıtlaSil
  2. bende oradaydım :) keşke görüşseydik :)
    Eylem Hanım sizin standınızı da gezmiştik.. Bi peçeteliğinizde özellikle hoşuma gitmişti:)Başarılarınızın devamını dilerim :)

    YanıtlaSil