En Güzel Gelin Boleroları


Bir bahar gelini misiniz? Ya da gelinliğinizin çok dekolte olmasını istemiyorsunuz, belki cildinizdeki sivilceleri ya da bir ameliyat izini kamufle etmek istiyorsunuz… Gelinliğinizin üzerine zarif bir bolero almak için bir sebebe de ihtiyaç yok aslında, çünkü çok ama çok güzeller J Düşes Kate Middleton gibi kollarınızı dantel sarsın istemez misiniz? Gerçekten masum ve asil bir görüntüsü var…


Kış mevsiminde en güzeli kürk bolerolar diye düşünüyorum. Bahar aylarında evleniyorsanız ve straplez bir gelinlik giyiyorsanız, yine bir boleroya ihtiyacınız olacak. Gündüz güneşli olsa bile, yoğun bir gün geçireceksiniz ve geceleri çok serin oluyor. Gündüz de serin olma ihtimali kuvvetli. Düğününüz açık hava da olacaksa yine gerekli. Annenizin zorla üzerinize geçirdiği hırkayı giymek istemiyorsanız, boleronuzu hazır edin :) Hem o gece üşütüp, balayını hasta geçirmeyi siz de istemezsiniz.
Gelinliğinizi aldığınız yer, bolero için ilk tercihiniz olsun. Orada istediğinizi bulamazsanız başka yerlere bakarsınız. Dantelli bolerolar son dönemlerde çok seviliyor, ancak gelinliğiniz de dantelse boleroyu başka yerden almak riskli olabilir. Danteller ve renk tonu birbirini tutmazsa hoş durmayabilir. Riske etmek istemiyorum derseniz, sadece tül, kısmi dantel veya tafta bir bolero tercih ederek, renk tonu tuttuğu sürece rahatlıkla kullanabilirsiniz. Örneğin ben gelinliğimi Pronovias’tan aldım, ancak Beyaz Butik’ten krem rengi tafta bir bolero tercih ettim, ve sonradan da düğünlerde kullandım saten elbiselerimin üzerine :) Markası ise Demetrios’tu. (Aşağıdak model)


Bolero’nun bence piyasadaki 1 numarası Rosa Clara’dır. Çok  şık ve narin tasarımlar, diğer markalarda da beğendiklerim var ancak bunlar en zarifleri…  Türkiye’de Beyaz butik mağazalarında bulabilirsiniz. Tabii istediğiniz model yoksa aylar önce sipariş vermeniz gerekebilir. Gelinliğinize karar verdikten sonra ona uygun “renk tonu” nu seçmeye özen gösterin. Krem mi, inci beyazı mı yoksa kar beyazı mı? Emin değilseniz gelinlikçinize renk tonunu sorun, bu ton ve numara ayakkabı yaptırmak isterken de size lazım olacak. Dediğim gibi “dantel üzeri dantel” riskli olabilir, gelinliğiniz üzerinde denemelisiniz.

Rosa Clara’nın bu sezon modellerinden sizin için için seçtiklerim… Ne kadar güzel ve masum duruyolar değil mi?...  Kaynak: www.rosaclara.es





















0 yorum:

Yorum Gönder