Düğün Öncesi Hayatınızı kolaylaştıracak 8 Uygulama


Düğünün tatlı heyecanı sizi sarsa da, düğün öncesi hazırlık döneminin ne kadar stresli ve yorucu olduğunu hepimiz yaşayınca daha iyi anlıyoruz. Düğün detayları, davetliler, gelinlik, ev için yapılacak hediye listeleri, fotoğraf ve müzik detayları vs… Bitmeyen detaylar sizi bekliyor olacak. Bu süreçte planlı olmak çok önemli.
Neyseki artık işinizi kolaylaştıracak Uygulamalar yani “Application”lar var. Düğün planlamasından davetli listesine, fotoğrafların toplanmasından bütçe  oluşturulmasına kadar bir çok konuda kullanabileceğini uygulamalar imdadınıza yetişiyor. Akıllı telefonunuz varsa Apple store veya Google play’den bu uygulamaları indirebiliyorsunuz.

En beğendiklerimi sizin için listeledim;


WEDDING HAPPY
Düğün planlamanızda size yardımcı olabilecek oldukça ünlü bir uygulama. Aplikasyonda bugüne kadar 13 milyondan fazla düğün için kayıt açılmış. Hangi aşamaların tamamlandığını ve düğüne nekadar kaldığını gösteren uygulama, detayları atlamadan hazırlık sürecinizi tamamlamanızı sağlayacak. Sizin yapacağınız sadece uygulama yükleyip planlarınızı işlemek… Organize olmak stresinizi de azaltacak, içiniz rahat etsin :)



APPLY COUPLE
Çiftlerin kendi düğünlerine özel bir web sitesi hazırlamalarını sağlayan çok özel bir uygulama… Sizin için hazırlanmış onlarca farklı dizayn arasından seçim yapıp, sitenizi oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda bu siteyi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Düğün yerinizi açıklayabilir, davetiyenizi paylaşabilir, hatta sonrasında düğün fotoğraflarınızı paylaşmak için güzel bir platform olabilir… Seçtiğiniz dizayna göre ücretler değişebiliyor.




WEDDING BUDGET CALCULATOR
Bu uygulama sayesinde düğün sürecinde yapacağınız tüm harcamaları listeleyebilir ve bütçe oluşturabilirsiniz. Harcamaları kontrol ederek, beklenmeyen giderlerden de korunmuş olacaksınız.  Tasarruf ederek düğün öncesi  hem stresiniz azalacak hem de belki balayı için para arttırma şansınız olacak :)




THE KNOT
Yine düğün öncesi size planlama imkanı sunan bu uygulama, aynı zamanda davetli listenizi oluşturmanızı ve takip etmenizi sağlıyor. Artık davetli listenizi zevkle update edebilirsiniz…


EVERSNAP
Artık düğün fotoğrafçınızın çektiği fotoğraflarla sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. Bu uygulama sayesinde düğününüzde misafirlerden fotoğraf ve video çeken varsa, hepsini bir araya toplayıp arşivleyebiliyorsunuz. Hayatınızın en özel günü için güzel bir albüm oluşturma şansınız olacak. Arkadaşlarınızdan da bu uygulamayı kullanmalarını rica edebilirsiniz. Hem IOS hem Android için kullanma imkanı veren uygulama, ücretsiz…


VYCLONE
Sadece düğünler için olmayan, aynı zamandan nişan, bekarlığa veda gibi tüm özel günleriniz için kullanabileceğiniz, videolarınızı birleştirerek film haline getirebileceğinzi ve bunları arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir uygulama.  IOS, Android ve Windows phone gibi bir çok kişiye kullanma imkanı veren uygulama, en özel anlarınızı ölümsüz kılacak…


WEDDBOOK
Not defteri gibi kullanabileceğiniz bu uygulama, beğendiğiniz fotoğrafları, örneğin gelinlik ve saç modellerini saklayabilir, beğendiğiniz yazıları ve önerileri kaydedebilirsiniz. İstediğiniz mekan ve mağazalrı da not alarak, linklerini de kaydedebiliyorsunuz. İşinizi önemli ölçüde kolaylaştıracak ve zevkle kullanabileceğiniz bir uygulama.


WEDDING WIRE
Android ve IOS versiyonları bulunan uygulama, kendisi ile aynı adı taşıyan firmanın geliştirdiği, evlenecek çiftlere düğün organizasyonu ve planlama konusunda yardımcı oluyor. Davetli listesi, düğün için yapılacaklar listesi, düğün bütçesinin hazırlanması ve harcamaların takibini sağlıyor. Bunun yanında daha önce evlenen çiftlerin fotoğraflarına bakmak, hatta onlarla iletişime geçip tavsiyeler almak gibi gelişmiş imkanlar sunabiliyor…

Evlenecek tüm çiftlere mutluluklar ve kolaylıklar diliyorum. Sorularınız için bana email atabilirsiniz;

bengelinim@gmail.com

1 yorum: