Gelin Saç ve Makyajında son trendler, Gökhan Yalçıner ile röportajımda :)


Son zamanlarda bir çok dergide saç ve makyajlarına rastladığım Gökhan Yalçiner ile 2014 yılının gelin saçı ve makyajı trendlerini konuştuk...

Gökhan Yalçıner kimdir, kısaca tanıyabilirmiyiz?

1989 doğumlu.Paris'te makyaj üzerine eğitim almış Türkiye’de yapılan tüm fashion week defilelerinde, hem saç hem makyaj tasarlama ve karar aşamalarında hem de defile backstagelerinde görev yapmış.Ayrıca bir çok moda dergisinde ve gelin dergilerinde saç ve makyaj yapmış Türkiye'de bir çok ünlüyle çalışmış hatta 2012 yılında ki eurovision yarışmasında 1. olan Loreen  Euphoria nın final günü saç ve makyajını tasarlayan isim.


2014 trend Gelin saç ve makyajları sizce neler?

Trend göreceli bir kavram herkesin trendi kendi tarzına göre farklıdır bu yüzden her sene olduğu gibi bu senede kendi trendlerimi belirledim, 2014 yılının gelinlerinde sıkça  örgülü modellere rastlayacağiz. Daha doğal daha romantik saçlar ön planda olacak. Makyaj da ise kahve ve mürdüm tonlarını sıkça gözde buğulanmış şekilde göreceğiz.Kirpik diplerine eyeliner, yoğun kirpikler ve krem allıklar bu senenin trendlerinden. (Haziran Elele dergisi Eda Ece için yaptığım saç ve makyaj)


Gelin makyajında neye dikkat edilmesi gerekiyor? Neler önerirsiniz?

Gelinlerin dikkat etmesi gereken yoğun bir cilt olmaması ve makyajın boya küpüne dönüşmemesi.Benim için gelin masumiyeti ifade ediyor.Bu yüzden gelin makyajında geline sert ifade vermekten herzaman kaçınılmalı.Gelinin hayatında en önemli günlerinden biri olduğu için doğru yönlendirme çok önemli.Benim önerim yıllar sonra bile modası geçmeyecek olan makyaj renkleri tercih etmesi, yoğun rengarenk makyajdan kaçınılmalı sade renkler tercih edilmeli.



Gelin makyajında hangi marka ürünler tercih ediyorsunuz?

Gelin makyajında cilt için sadece Georgi Armani markasını tercih ediyorum.Nemlendiricisi sayesinde cildin sağlıklı görünmesini , bazı sayesinde ise fondetenin daha kalıcı olmasını sağlıyorum.Gözde M.a.c in bazı sayesinde göz makyajının daha kalıcı olmasını  ve Naked urban decay farlar sayesinde gözün daha buğulu görünmesini sağlıyorum.Gelin makyajında kullandığım tüm ürünlerin dokusunun natürel  ve waterproof olmasına özen gösteriyorum.



Düğün öncesinde Gelin saç ve makyajı için prova yapıyor musunuz?

Saç ve makyaj provası kesinlikle yapılması gerekiyor. Düğün mekanı, gelinliği ,duvak modeli, saç aksesuarı ve düğünün konsepti gelin saç ve makyaj modeli için çok önemlidir. Mükkemmeli yakalayabilmek için var olan konseptin dışına çıkılmaması gereklidir. Bunun için provada en az 3 model deneyerek konsepte en uygun olanını belirleyip karar veriyoruz.



Düğün günü Gelin mekanına gelip hazırlayabiliyor musunuz?

O gün Gelin kendini nerede iyi hissederse orada hazırlayabiliriz.Türkiye de istediği semtte ve istediği yerde gelin saç ve makyajı yapabiliriz.Hatta damatı da düğün günü hazırlayabiliriz.

Gökhan Yalçiner Ekibine  gelin saç ve makyajı yaptırmak bi çok gelinin hayali, sizinle çalışmak için ne kadar önce rendevu alınması gerekiyor ve prosedürleriniz nasıl?

Max 2 ay öncesinden iletişime geçip rendevu alınmalı , prosedürlerimizde muhakkak prova yapılmalı ve gelinin tarz olarak doğallıktan ve sadelikten yana olması bizim için önemli.


Kendisine bu faydalı röportaj için teşekkür ediyoruz :)
Gökhan Yalçiner'in Gelin saç ve makyaj çalişmalarını takip etmek için instagram sayfasını takipe alabilirsiniz.
Instagram : gelinsacvemakyaj 
İletişim : +905074323031

Gökhan Yalçner
Hair&MakeupArtist



7 yorum:

  1. Ben de cok dogal bir sac ve makyaj yaptirmistim dugunumuzde insanlar dogal gelinlere pek aliskin olmadiklari icin cok farkli gelmisti ve cok begenmislerdi

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler harika bir röpartaj olmuş modelleri çok beğendim çok faydali teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ben Aslı.
    Düğün tarihim 22.06.2014-İstanbul
    Mail nsmasli@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün çekiliş adımlarını tamamladım. teşekkürler.

      Sil
  4. merhaba,
    Bütün adımları tamamladım.Düğün Tarihi :22.04.2014-İstabul
    E-mail: aysun.batur@lcwaikiki.com

    YanıtlaSil
  5. Sizleri facebook ta bulunan berfika gelinlik butik sayfsma bekliyorum dilediğiniz gelinliklerin birebir aynısını dikiyorum yüzde yüz müşteri memnuniyeti teminatımdır :-)

    YanıtlaSil
  6. En güzel tasarım gelin ayakkabıları icin instagram ve facebook adresi esma şimşek design online satis www.esmasimsek.com

    YanıtlaSil