Nane Ferahlığında Bahar ve Yaz Düğünleri


Nane yeşili bu sezonun en gözde rengi olmasının yanı sıra, iç açıcı ve fresh bir görünüm veriyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında evleniyorsanız ve düğün konseptiniz için renk seçiminde kararsızsanız bu seçeneği değerlendirmenizi öneririm. Sadeliğinizden ödün vermeden çok hoş bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Tatlı ve ferah bir görünüm için birebir, düğününüz hiç unutulmayacak :)






İkramlarda naneli makaron ve küçük mojito shutlar veya limonatalar sevimliliğiyle fark yaratır. Martha Stewart’ın tasarımlarından ilham alabilirsiniz. Bu minik limonatalara isim yazarak masa kartı olarak kullanabilirsiniz. Konuklarınızı masaya yönlendirmek için daha güzel bir yol düşünemiyorum :) Yazın evleniyorsanız, sayenizde herkes serinleyecek…




Cupcake’ler de konuşsun, daha akıl da kalıcı olsun :) Düğün pastaları, davetiye gibi detaylara bu renk çok yakışmıyor mu sizce de?






Pastel rengi gelinlikler bu sene çok trendy, ama biraz cesaret istiyor. Farklı olmak istiyorsanız Elie Saab, Chanel ve Louis Vuitton’un abiyelerini değerlendirebilirsiniz. Nişan elbisesi olarak da düşünülebilir. Ayakkabı  ve  aksesuarda da bu rengi kullanabilirsiniz. Makyajınızı da unutmayalım…










Stella Harper Events’in web sitesinden aldığım “Mint Weddings” görsellerinden ilham alabilirsiniz. Daha fazla görsel için Pinterest’te sizin için hazırladığım dosyaya mutlaka göz atın.





1 yorum: