Sevgililer Günü Kahve Fincanı Çekilişi!

Efendim çekilişimiz bugün sonuçlandı. Talihlimiz İzmir'den Hatice Boz (Asil) oldu.
Kendisini tebrik ediyor ve Mayıs'ta evleneceği nişanlısı Mustafa ile mutluluklar diliyoruz.
Fincanları hazırlanmaya başladı bile :)

Başka çekilişlerimiz de olacak, bizden ayrılmayın, keyifli kalın ;)

-----------------------------

SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ BİZDEN! :) FİNCANLARINIZ SİZE ÖZEL HAZIRLANACAK VE KIRMIZI AMBALAJI İLE ADRESİNİZE GÖNDERİLECEK!


Facebook sayfamızı "beğen"enler, Sitemize üye olanlar ve Twitterda bizi takip edenler arasında yapacağımız çekilişle bir kişiye özel Sevgililer Günü Kahve Fincanı seti hediye edeceğiz! İki fincandan oluşan bu set size özel tasarlanacak, üzerinde isimleriniz, tarih ve şirin mi şirin figürler olacak. Bunun yanında çok şık kırmızı ambalajı ile adresinize gönderilecek. Artık kahvelerinizi sevgilinizle size özel hazırlanmış fincanlarınızda içebilirsiniz!


Çekilişe katılmak için  10 Şubat Cuma günü sabah 10:00'a kadar bengelinim@gmail.com ‘a email atmanız gerekiyor. Email'de sizin ve sevgilinizin isimleri, gönderilmesini istediğiniz posta adresini belirtmenizi rica ederiz. Kazanan kişiye Cuma günü email ile geri dönüş yapacağız.











Ebru Hanım’ın marifetli ellerinden çıkan her şey çok beğeniliyor, bizden söylemesi J Sevgililer Günü’nüz için de size özel bir kahve fincanı seti hazırlayacak. Bu sevimli ve kalıcı hediye ile farkınızı ortaya koyabilirsiniz, sevgilinizin tebessüm edeceği ve beğeneceği garanti J Primarima web sitesini ve diğer ürünlerini mutlaka görün… Nişan, kına, bekarlığa veda, nikah hediyelikleri, sizi şaşırtacak en tatlı tasarımları burada bulabilirsiniz. Bakmadan hazırlık yapmayın bence :)
 www.bekarligaveda.com





2 yorum:

  1. çok sevdim ben bu blogu :) mail attım, herkese bol şans ;) tubitoo.blogspot.com

    YanıtlaSil