Oleg Cassini, Şık ve Pratik Gelinlerin Tercihi


Oleg Cassini Bağdat caddesi şubesinde çook keyifli bir çekim gerçekleştirdik. Ben de yeniden gelin oldum :) Gelinlik olduğu kadar abiyede de muhteşem seçenekler var. Renk ve çeşit çok fazla...
Ayakkabılar, aksesuarlar, özellikle taçlara bayıldım diyebilirim :)
Şu an devam eden Shopping Fest indirimleri çok avantajlı, yazımın sonunda detayları bulabilirsiniz...

Oleg Cassini bir çoğunuzun bildiği gibi, kalitesi, ulaşılabilirliği ve uygun fiyatlı seçenekleriyle gelinlik ve abiyede en önemli markalardan biri... Yarım asırlık bu Amerikan markası, hazır gelinliğin avantajlarını bize yaşatırken, farklı noktalardaki şubeleriyle ve ödeme kolaylıklarıyla gelin adaylarının yardımına koşuyorlar :) Örneğin düğününüze kısa bir süre varsa ilk seçeneğiniz kuşkusuz Oleg Cassini olmalı!




İnternet sitesinden de ürün satın alabilirsiniz. Gelinlik ve abiyenin yanı sıra, gelin ayakkabısı, bekarlığa veda aksesuarları, davetiye ve nikah şekerine kadar uzanan geniş bir ürün yelpazeleri var.
After party'lerin vazgeçilmezi kısa gelinlikler de unutulmamış :)


                                                    Oleg Cassini - Gelin ayakkabıları
Size yardımcı olacak ipuçları için kısa bir söyleşi yaptık;

Sizce sezonun trendleri neler? Koleksiyonunuzda bu yıl nelerden ilham aldınız?

2015 sezon trendlerinde geleneksel gelinlik modellerinin günümüze uyarlanması ile birlikte gördüğümüz yenilikler düşük omuz, yaka detayı, büyük ve dramatik tül etekler, 1930'ların göz kamaştıran ışıltıları Great Gatsby teması, sırt dekolteleri, ince ve romantik silüetler, eldiven ve pelerin
gibi aksesuarlar ön plana çıkmakta.

Yaz düğünleri için hangi gelinlikleri tavsiye ediyorsunuz? Kır düğünü ya da havuzbaşı düğünler için?

Kumsal düğünleri için gelinlik seçiminde rahatlık ön plana çıkıyor, uçuş uçuş, Helenistik veya dar kesim gelinlikler tercih edilebilir. Havuzbaşı düğünler için yarım A kesim, dar kesim ve deniz kızı gelinlik modelleri idealdir. Kır düğünleri içinse dar kesim ve kısa gelinlik modellerini öneriyoruz.




Sezonun duvak ve gelin saçı modellerinde neler tercih ediliyor?

Uzun duvak modelleri 2015 duvak trendleri arasında ilk sırada yer alıyor. Kısa gelinliklerde ise saç aksesuarları ve vualetler tercih ediliyor. Prenses gelinliklerde etek kısmı kabarık olduğu için kısa duvak kullanılasını öneriyoruz. Dar kesim ve balık tipi gelinliklerde hareket katmak için uzun duvaklar kullanılabilir.




Abiye koleksiyonunda son trendler neler? Renk ve model olarak neler görüyoruz sezonda?

Grace Kelly gibi pek çok ikonik ismin tarzlarının yaratıcısı Oleg Cassini, 2015 abiye koleksiyonu ile yine çok iddialı. Payetler, danteller, tül ve şifonların yanısıra farklı yenilikler de var. Vintage geometrik desenler, boncuk işlemeler, tığ örgüsü nostaljik modeller bunlardan sadece birkaçı... Koleksiyonda zümrüt, yakut ve safir gibi mücevher renklerinden, pudra pembesi, mint yeşili ve şampanya gibi pastel tonlarına kadar geniş seçenekler var.




Son olarak gelinlerimize tavsiyeleriniz nelerdir?
Gelinlik seçimi için en az 6 ay öncesinden bakmaya başlamalarını tavsiye ediyoruz. Fakat söz konusu Oleg Cassini olduğunda rüyalarındaki gelinliği 1 hafta içinde almaları bile mümkün olabiliyor :) Uzman terzi kadromuz ile tek prova yeterli oluyor. Gelin adaylarımızın kendilerini nasıl hayal ettikleri önemli. Stilinize göre aldığınız gelinliği mutlaka aksesuar kullanarak kişiselleştirmek ve size özel hale getirmek. Saç aksesuarları, duvak, taç ve tarak gibi aksesuarları kullanabilirler.

Masalsı Oleg Cassini dünyası, Istanbul Shopping Fest süresince indirimli fiyatlar ve avantajlarla daha da çekici!
6 – 28 Haziran arasında Oleg Cassini’de özel etiketli abiyelerde yüzde 50’ye varan indirim yapılacak. Yine özel etiketli gelinlikler ise 750 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak. Oleg Cassini. gardırobuna yeni zarif parçalar eklemek isteyen tarz sahibi kadınları ve gelinliğini avantajlı şekilde almak isteyen gelin adaylarını bekliyor.

Bunun yanında online gelinlik randevusu alana %10 indirim,
Online alışverişte ücretsiz iade ve değişim,
Bazı banka kartlarına taksit seçenekleri gibi imkanlar sunuluyor.
Seçili abiye ürünlerde indirim de devam ediyor :)



Mağazalar ve telefonları

Oleg Cassini Bağdat Caddesi: 0 216 385 88 99
Oleg Cassini Cevahir AVM: 0 212 380 07 77
Oleg Cassini Forum İstanbul: 0 212 640 75 14
Oleg Cassini Mall of İstanbul: 0 212 809 05 36
Oleg Cassini Marmara Forum İstanbul: 0 212 466 61 26 
Oleg Cassini Ankara Armada AVM: 0 312 219 20 15
Oleg Cassini Bursa Anatolium Alışveriş Merkezi: 0224 261 31 82
www.olegcassini.com.tr
http://www.olegcassini.com.tr/magazalarimiz.html/

Fotoğraflar: Happy Seconds Photography







2 yorum: