Kırmızı Halının Örgülü Topuzları

Sadece gelin topuzu değil herhangi bir davet için saçınızı topuz yaptırmak istiyorsanız, sezona damga vuran trend örgülü topuzlar. Tepeden topuz yaptırıp etrafından örgü geçirebilir, ya da yukardan örülerek gelen saçınızı enseden toplattırabilirsiniz.
Ünlüler bu trendi çok sevdi, neredeyse hepsi bu örgülü modelleri tercih ediyor. Sizin için seçtiğim görselleri blogda paylaşmak istedim. Kate Middleton, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Scarlett Johanson, Penelope Cruz, Jessica Alba, Heidi Klum, Sienna Miller, Blake Lively, Beyonce, Nicole Richie ve daha bir çokları... Siz de bu "celebrity"lerden örnek aldığınız modelleri kuaförünüze götürüp aynısını yaptırabilirsiniz :)
Ay sonunda katılacağım düğünde tek omuz balık elbisemle ben de bu modellerden birini tercih edeceğim. Sizce de çok zarif görünmüyor mu? :)




 















2 yorum:

  1. Ah ah götürünce yapsalar keşke.

    Ben sözümde senin de fotoğrafını koyduğun Kate Middleton'ın fotoğrafını götürdüm kuaföre. Aynen burdaki gibi aşağıdan topuz istedim ama öncesinde saçıma fırçayla dalga da yapsınlar ki biraz hacimli dursun istedim çünkü saçlarım dümdüz ve hacimsiz, tek fark o olsun istedim.

    Bu arada istediğim dalga da büyük ve açık dalga idi yani kesinlikle maşa falan istemedim o yüzden.

    Sonuca geçersek dalga olursa örgü yakışmaz dedi bıdı bıdı etti falan ve sonuç:

    http://www.shopaholic-ny.com/2012/05/kupa-kz.html

    Bana sorsan beğendin mi diye, eh fena değil. Ama o saçla bu saçın ne alakası var yahu. Ben özellikle alttan salaş toplansın dedim. 100 kere söyledim. Bana başımın bütün arkasını kaplayacak şekilde lüle saçtan krepeli topuz yaptı.

    Gerçi çok şaşırmamak lazım birkaç ay öncesinde de bakır ışıltılı orta kahve istediğim saçlarımı siyaha dönük kırmızı mor ışıltılı bir renge boyamayı da başarmıştı aynı kuaför. Hala kurtulamadım o renkten onun yüzünden :(

    Of içimi döktüm.. :)

    YanıtlaSil
  2. Haklısın canım, zaten anlatınca anlamıyorlar diye fotograf götürün diyorum, ama bazen o da yeterli olmuyor. Sanıyorum tanıdık bi yere gitmek, sosyetik kuaförlere gidip farkli sekillerle çıkıp bir de üzerine bir ton para vermekten daha iyi... En azından seni anlayan bi kuaförün varsa ne güzel :)

    YanıtlaSil