Eksiksiz ve Zarif gelinlerin yeni adresi: 4ONE Boutique




Geçtiğimiz hafta 4One Boutique’i ziyaret ettim. Nişantaşı’ndaki butikleri, içeri girer girmez beyaz klasik dekorasyonu ve klasik müzik ile sizi zamanda yolculuğa çıkarıyor. Daha sonra gözüme birbirinden zarif aksesuarlar takılıyor. Ayakkabılar, saç aksesuarları, şapkalar, duvaklar, eldivenler, bolerolar, hatta birbirinden zarif iç çamaşırları bile var. İçerde ise Alberta Ferretti’nin muhteşem gelinlikleri bizi bekliyor :) Butiğin kurucuları Elif ve İpek kardeşlerle sohbete başlıyoruz.


Herşey annelerinin hayalini gerçekleştirme fikriyle başlıyor aslında… Anneleri gelinlerin ihtiyacı olan her şeyi bir arada bulabileceği bir butik hayal ediyor. Elif ve İpek de bir gün kendi mesleklerini bırakıp bu hayali gerçekleştirmeye odaklanıyorlar ve 4One Boutique’i kurmaya karar veriyorlar. Misyonları ilk başta gelinlerin ihtiyacı olan aksesuarları kaliteden ödün vermeden temin etmek oluyor. Yani işe aksesuarla başlıyorlar, ki hepimizin bildiği gibi, gelinlikte çeşit bulmak mümkünken aynı çeşitliliği ve kaliteyi aksesuarlarda bulmak mümkün olmuyor. Daha sonra Alberta Ferretti’nin gelinlikleri de butikteki yerini alıyor. Gelecek için hayalleri, ürün portföylerini arttırmak ve hatta kendi koleksiyonlarını gelin adaylarına sunabilmek…

Gelin Saç ve Makyajında son trendler, Gökhan Yalçıner ile röportajımda :)


Son zamanlarda bir çok dergide saç ve makyajlarına rastladığım Gökhan Yalçiner ile 2014 yılının gelin saçı ve makyajı trendlerini konuştuk...

Gökhan Yalçıner kimdir, kısaca tanıyabilirmiyiz?

1989 doğumlu.Paris'te makyaj üzerine eğitim almış Türkiye’de yapılan tüm fashion week defilelerinde, hem saç hem makyaj tasarlama ve karar aşamalarında hem de defile backstagelerinde görev yapmış.Ayrıca bir çok moda dergisinde ve gelin dergilerinde saç ve makyaj yapmış Türkiye'de bir çok ünlüyle çalışmış hatta 2012 yılında ki eurovision yarışmasında 1. olan Loreen  Euphoria nın final günü saç ve makyajını tasarlayan isim.


2014 trend Gelin saç ve makyajları sizce neler?

Trend göreceli bir kavram herkesin trendi kendi tarzına göre farklıdır bu yüzden her sene olduğu gibi bu senede kendi trendlerimi belirledim, 2014 yılının gelinlerinde sıkça  örgülü modellere rastlayacağiz. Daha doğal daha romantik saçlar ön planda olacak. Makyaj da ise kahve ve mürdüm tonlarını sıkça gözde buğulanmış şekilde göreceğiz.Kirpik diplerine eyeliner, yoğun kirpikler ve krem allıklar bu senenin trendlerinden. (Haziran Elele dergisi Eda Ece için yaptığım saç ve makyaj)