Evlilik Fuarı 2013 maceralarım ;)


Bu yıl yine Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında 11-13 Ocak tarihlerinde düzenlenen Evlilik Dünyası Fuarını ziyaret ettim. Gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün organizasyonundan kınaya kadar bir çok farklı firmayı bir araya getiriyorlar ve gelin adayları için tüm bunları bir arada ziyaret etme, kıyaslama ve alışveriş yapabilme şansı doğuyor! Ayrıca oldukça keyifli ve eğlenceli geçtiğini söylemeliyim :)


BenMODA Blogger Buluşması



Cumartesi günü BenMODA'nın aktivitesine katıldım. Kurucusu ve diğer üye bloggerlarla sohbet etme imkanımız oldu, çok keyifli geçmesinin yanısıra fikir alışverişlerinde bulunarak hepimiz için verimli bir toplantı gerçekleştirmiş olduk.

BenMODA'yı bilmeyenler için biraz bilgi vereyim;

BenMODA Türkiye'den ve farklı ülkelerden en sevilen moda bloglarını izleyebileceğiniz bir moda platformu. Artık en güzel blog hangisi, nerden bulurum gibi sıkıntılarınız olmayacak. Tek bir siteden tüm bu blogları görebilmek büyük kolaylık :) BenMODA'nın iphone ve ipad uygulamaları da mevcut.

Benim blogumu da artık  http://BenMODA.com/'da bulup takip edebilirsiniz. Onların bir üyesi olmaktan dolayı çok mutluyum :)

Kırmızı halının 'Gelinliksi' elbiseleri (Golden Globe)

Golden Globe yani Altın Küre ödül töreni dün akşam gerçekleşti. Hanımlar yine ünlü tasarımcıların elbiseleriyle şıklık yarıştırdı... Bu yıl özellikle beyaz, krem ve pastel tonlarında tasarımlar dikkati çekti. Gelinliksi havadaki bu elbiseleri sizin için seçtim, ilham alabilirsiniz :)

Gerçekten gelin gibi değiller mi sizce de?...

(görseller kaynak: zelfist.com )


2013'ün Gelinlik Trendleri ve Ünlü Tasarımcılar



Yeni yılda yeni gelinlik modelleriyle karşınızdayım :) En beğendiğim tasarımcılardan rüya gibi gelinlik modellerini aşağıda bulabilirsiniz, özellikle Vera Wang, Elie Saab, Marchesa, Oscar De La Renta ve Monique Lhuillier görsellerine yer vermeye çalıştım. Bu sezonda "romantik vintage" havası esiyor diyebiliriz, danteller, desenli tüller, fiyonklar ve volanlar görebilirsiniz. Belden kabarık modeller ve balık modeller yine gözde... Aynı zamanda düz kesim dantelli gelinliklerde kuyruk ve vintage saç aksesuarları en çok tercih edilenlerden... Dekolte genelde sırt bölgesinde :)

İlham almanız için sizi görsellerle başbaşa bırakıyorum... Umarım gelinliğiniz içinize siner ve düğün gecenizin masal prensesi olursunuz :)

Vera Wang 2013