Nikah Şekeri Sepetiniz benden! :)


Kazanan talihlimiz İzmir'den Melike (@pisfare) oldu, tebrik ediyor evliliğinde mutluluklar diliyorum :) Güle güle kullansın!
----------------------------------

Selam kızlar!
Sizlere bayram armağanım, özel olarak sipariş verip yaptırdığım "Nikah şekeri sepeti"!
Çünkü biliyorum dışarı çıkıp mağazalarda satın alabileceğiniz ve kolay bulabileceğiniz birşey değil. İsterseniz nikah şekerlerinizi koyun, ister davetiyelerinizi muhafaza edin, veya düğünle ilgili hatıralarınızı saklayın. İsterseniz çeyizliklerinizi içinde sergileyin :)



Tüllerle kaplı, inci işli, çiçekli ve kurdeleli bu masal sepet benim sizlere bayram hediyem olsun )

Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler çok basit;
1) Twitter'da takibe alın
2) Retweet edin
3) Bloga üye olun

Güle güle kullanın, hepinize bol şans diliyorum!
"Keyifli gelinler"den ayrılmayın, keyifli kalın ;)

p.s. yorum kısmına isminizi ve email adresinizi yazarsanız, size daha kolay ulaşabilirim.
24-Agustos Cuma günü sonuç belli olacak :)

Fransız Country Stili Evler


Hani genelde dergilerde veya kaldığımız butik otellerde görüp özendiğimiz bir tarz vardır, beyaz doğal boyalı mobilyalar, doğal pamuklu kumaşlar, yumuşak ve pastel tonlar, birbiriyle karıştırılmış desenler vs… İçimizi ferahlatan, huzur veren, sıcak ama temiz görünümlü bu stil aslında Güney Fransa  ve lavantalarıyla ünlü Provence bölgesinin klasik çiftlik evi dekorasyonu… Evinizde neden kullanmayasınız? “Doğallıktan şaşmam ve farklı parçaları birleştirip cesur davranabilirim” diyorsanız, ilk adımı attınız bile J Eviniz farklı ve özel olsun, mobilyacıların kalıptan çıkmış havasında takımlarından uzak durun. Farklı yerlerden aldığınız parçaları birleştirin, hatta ikinci el mobilyaları yenileyerek kullanabilirsiniz. Hem bütçeniz sarsılmaz hem de dekorasyon dergilerinden fırlamış gibi harika bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Hem daha konforlu, hem daha elegan…