ÖZLEM SÜER'İN MASAL GELİNLERİ...


Özlem Süer House’a ilk davet edildiğimde içim içime sığmıyordu. Dünyada beğeni toplayan, tasarımları Londra, Paris, Milano, Moskova gibi bir çok farklı şehirde en özel butiklerde görebileceğiniz gurur kaynağı tasarımcımız Özlem Süer ile tanışma fırsatım olacaktı. Nişantaşı’nda tarihi bir köşk, bahçesinde leylaklar, köşkün içinde eskitilmiş klasik mobilyalar, İngiliz tarzı çiçekli çay fincanları ve muhteşem gelinlikler, danteller, tüller, aksesuarlar…  Tek kelimeyle büyülendim.  Sanki  1800’lerin İngiltere’sinde bir malikaneye konuk olmuştum. Özlem Hanım’ın güzel sohbetiyle vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. Üstelik kendisinin de benim gibi bir Jane Austen (İngiliz yazar) hayranı olduğunu öğrendiğimde çok mutlu oldum! “işte” dedim kendi kendime, “burası tam bana göre”…

Sevgili gelinlerim için mankenlik yapmaya karar verdim, tabii benim içinde tarifsiz bir deneyim oldu J Sandıktan çıkarılmış hissi veren rüya gibi gelinliklerden birkaç model seçtim. Tüllerin altından görünen danteller, zarif işlemeler, inciler, vintage tarzda saç aksesuarları içindeyken, köşkün ve eşyaların havası da eklenince kendimi “Aşk ve Gurur” filmindeki Elizabeth gibi hissetmeye başlamıştım bile… Sanki bir rüyadaydım ve tarihte bir yolculuğa çıkmıştım, “ben prensesim” diye haykırmak istedim diyebilirim J Yaklaşık 1 saat süren çok keyifli çekimimizden seçtiğim fotoğraflar aşağıda..

Düğün Hikayem ve Blogum Martha S.WEDDINGS dergisinde!

Martha Stewart WEDDINGS dergisinin İlkbahar/Yaz 2012 dönemi sayısında düğün hikayem yayınlandı. Gelin dergilerine bakarken hep özendiğim birşeyi yaşattıkları için ve haberde blogumdan bahsettikleri için Mutlu Dergi Grubuna çok teşekkür ediyorum... :)


MAC'ten harika bir makyaj seti kazanmak ister misiniz?!


MAC makyaj setini kazanan talihli Merve Sarıhan oldu! Kendisini tebrik ediyorum, güle güle kullansın :)
------------------------------------------------
MAC'ten simli ambalajı ve makyaj çantası ile harika bir makyaj seti kazanmak ister misiniz?
Setin içinde neler mi var?
Orjinal boy bordo ruj
Orjinal boy şeffaf ve simli dudak parlatıcısı
Mürdüm rengi oje
Şeffaf yuvarlak makyaj çantası

Hepimizin sıklıkla kullandığı renklerdeki bu kaliteli ürün setini kazanmak için yapmanız gereken çok basit,
- Twitter hesabımı takibe alın
- Attığım tweet'i retweetleyin
- Bloga üye olun

Bu 3 aşamayı geçenlerden 1 kişi kura ile bu harika makyaj setinin sahibi olacak!
Çekiliş için son gün 24/04/2012, haftaya Salı günü sonuçlar açıklanacak...

Herkese iyi şanslar diliyorum, Keyifli Gelinler'den ayrılmayın, keyifli kalın! :)











Ürün detayları:
MAC A61 Hang-up creme sheen ruj
MAC Frozen Lame lipglass
MAC Cream vintage vamp oje
p.s. Aynı ürünleri kullandığımdan rahatlıkla söyleyebilirim,
ruj muhteşem kokuyor ve oldukça kalıcı, ojenin mürdüm rengi ise göz alıcı :)


En Güzel Gelin Boleroları


Bir bahar gelini misiniz? Ya da gelinliğinizin çok dekolte olmasını istemiyorsunuz, belki cildinizdeki sivilceleri ya da bir ameliyat izini kamufle etmek istiyorsunuz… Gelinliğinizin üzerine zarif bir bolero almak için bir sebebe de ihtiyaç yok aslında, çünkü çok ama çok güzeller J Düşes Kate Middleton gibi kollarınızı dantel sarsın istemez misiniz? Gerçekten masum ve asil bir görüntüsü var…

Wedding Fest Maceralarım :)

Hatırlarsınız geçen hafta Wedding Fest'ten bahsetmiştim. Geçtiğimiz Cumartesi Addres İstanbul'da gerçekleşti. Benim için oldukça eğlenceli ve bilgilendirici bir deneyim oldu, aynı zamanda Adress'teki mağazalardan özellikle Habitat ve Paşabahçe'den evime alışveriş yapma fırsatı buldum :)

Katılımcı firmalar şu şekildeydi;
Beyaz Butik, Sarar, Bahçecik- Gelin Saçı, Claritas,  Pınar Arkun- Gelin Ayakkabısı, La Maison des Fleurs, Dolce-Nature, Cherie Flowers&Events, La Bonbonniere, A46 Organization, Butterfly, Five O’Clock, Yummy Cupcakes, Bige Yalın, Ayşegül Evleniyor, Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Mehmet Köymen, Hatice Gökçe, Zeynep Tosun, Elif Cığızoğlu, Gamze Saraçoğlu, Tuvanam, Chez-bo by Şebnem Çapa, Fatma Ayyıldız, Zeki Ata,  L’estasi, Bee Goddess, Çapamarka (Cahide-Arabesque), Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı,Staras; TT Müzik, Alem- Basın Sponsoru. Ne varki ben bazılarını göremedim, benim gözümden kaçmış ya da arka koridorlarda kalmış olabilir. Ne de olsa Addres'e ilk gidişimdi :)