Düğününüzü "Kişiselleştirin"!


Düğününüz sıradan mı, yoksa "sizin" düğününüz olduğu belli mi? Nasıl cep telefonunuzu veya evinizi sevdiğiniz şekilde düzenliyorsunuz, düğününüz de sizi ve eşinizi yansıtmalı! Sevdiğiniz şeyleri düğününüzde görmek düğünü daha akılda kalıcı ve özel kılacaktır.

Düğün konseptinizi belirlerken önemli olanlar; KONU, TARZ ve RENKLER.
Konu hayatınıza dair sevdiğiniz, değer verdiğiniz herhangi bir şey olabilir. Örneğin, tanıştığınız şehir Paris mi? Kedileri çok mu seviyorsunuz? Deniz tutkunuz mu var, deniz kabuklarını ve incileri estetik mi buluyorsunuz? Yelken en sevdiğiniz hobi mi? İkiniz de dalışa mı meraklısınız? Düğününüzde sevdiğiniz Ege kıyılarını ve Bodrum havasını mı yaşatmak istiyorsunuz? Mavi beyaz bir düğün ve begonviller tam size göre olabilir.. Prensesler gibi ihtişamlı"altın" gibi bir düğün istiyorum mu diyorsunuz?... Jane Austin romanlarındaki gibi eski İngiliz tarzını yansıtmak istermiydiniz? "Herşeyin eskisi daha güzel" diyenlerdenseniz romantik dantellerle süslü Vintage tarzda bir kutlamaya ne dersiniz? Esprili ve karikatürlü bir davetiye mi hoşunuza gider? Düğününüzde kırmızı klasik bir araba kullanma fikri sizi heyecanlandırıyor mu? Kelebekler, yeşil elma, ayçiçeği ya da size ilham veren, hoşunuza giden her tema mümkün olabilir.
Sizi ve eşinizi en iyi yansıtan hangisi? Birlikte düşünün ve karar verin, emin olun çok hoşunuza gidecek ve düğününüz sıradanlıktan kurtulacak... Düğün süslemeleriniz, davetiyeniz, nikah şekeriniz, pastanız, el buketiniz, fotoğraflarınız hatta gelin ayakkabınıza kadar bunu yansıtabilirsiniz :) Aşağıdaki görsellerde farklı temalarda düğünler var, ilham alabilirsiniz...


Yeni Trend; Kiraz Çiçekli Düğünler


Bir bahar düğünü mü hayal ediyorsunuz? Ya da gün aldınız ama düğün konseptine karar veremediniz... Baharın müjdecisi kiraz çiçeklerini kullanmayı düşündünüz mü?
Pembe rengi seviyorsanız, zarif ve estetik aynı zamanda canlı ve sevimli bir ambiyans yaratmak istiyorsanız bu konsept ideal.


Wedding Fest ile gelinler daha keyifli !

Evlilik hazırlığı yapan çiftler  31 Mart Cumartesi günü addresistanbul’da buluşuyor.

Ev dekorasyonu ve tasarımın alışveriş merkezi addresistanbul ile evliliğe çağdaş bir yaklaşım getiren Beyaz Butik ortaklığı seçkin bir Wedding Fest yarattı. 31 Mart Cumartesi 12:00-19:00 saatleri arasında evlilik hazırlığı yapan çiftleri sürpriz markalar, keyifli dakikalar bekliyor.

Ev yaşamının yerli ve yabancı 35 mağazasını ve on binlerce çeşit ürünü sıra dışı bir atmosferde buluşturan ev dekorasyon merkezi addresistanbul ile evliliğe çağdaş bir yorum getiren Beyaz Butik işbirliğinde 31Mart Cumartesi günü düzenlenecek olan Wedding Fest ortak gelecekleri için karar alan ve hayallerindeki düğünü gerçekleştirmek için yola çıkan çiftler için alışılmışın dışında bir etkinlik olacak.


2012’nin en yeni düğün konseptlerini  güncel ev yaşamı eğilimleriyle buluşturan bu etkinlikte bir araya gelen firma ve tasarımcılar düğün sofrası, organizasyon, çiçek ve pasta sunumları yaparken, mükemmel gelini ve damadı yaratan kıyafet, aksesuar ve mücevherler ile mükemmel düğünün vazgeçilemezleri olan müzik, düğün fotoğrafçısı  gibi servisler de yer alacak.

Basın sponsorluğunu Alem Dergisi’nin üstlendiği etkinliğin diğer sponsorları; gelin saçı showlarıyla Bahçecik, kına gecesi konseptiyle Çapamarka (Cahide-Arabesque), pasta ikramıyla Yummy Cupcakes ve podyum süslemesiyle La Maison des Fleurs olacak.


Balayında yanınıza almanız gereken HERŞEY...

Balayı normal tatilden biraz farklı tabii, her daim güzel görünmek isteyecesiniz, sürekli fotoğraf çekeceksiniz. Ve bu fotoğraflar ömür boyu saklanacak. Aynı zamanda düğünün stresi ve yorgunluğu nedeniyle zayıf düştüğünüz için hasta olma ihtimaliniz yüksek, kendinize daha fazla dikkat etmelisiniz.
Önemli 1 : İşlemler sırasında sorun çıkmaması açısından rezervasyonlarda “iki soyadınızı da” kullanın.
Önemli 2 : Düğünün ertesi günü sabah erken saatlere uçak bileti almayın. Gerekiyorsa bir sonraki gün gidin, ama uykusuz ve yorgun şiş gözlerle balayına çıkmayın.

Maldivler'de Balayı için Bilmeniz Gerekenler


Maldivler gerçekten cennet... Hint okyanusunda, Hindistan’ın güneyinde kalan, 1200 minik adadan(atol) oluşan bir ülke. Adalar o kadar küçükki her adada bir otel var diyebiliriz. Havaalanı bile tek bir ada :) İstanbul’dan Dubai veya Katar’a uçuyorsunuz 4 saat, 2 saatlik bir beklemeden sonra aktarma yaparak Maldivler’e devam ediyorsunuz bir 4 saat daha uçarak. Toplam 8 saat uçaktasınız. Adaların kuşbakışı görüntüsü inanılmaz, otelinize geldiğinizde de ağzınız açık kalıyor… Gerçekten “Öldüm de cennete mi düştüm” diye düşünebilirsiniz.  Doğanın güzelliği gözünüzü kamaştıracak, beyaz kumu, denizin rengi, kuşlar, bukalemunlar, rengarenk balıklar… Herşey çok farklı.

Balayı için çok uygun bir seçim, çünkü kargaşadan ve trafikten uzak, sessiz bir adada dinlenebiliyorsunuz. Hava sıcak ama aşırı sıcak değil, her mevsim aynı 30-32 dereceyi geçmiyor. Size özel su üstü villanızda gözlerden uzak güneşlenebiliyor ve denize girebiliyorsunuz. Yanınızdaki villadakileri görmüyorsunuz, onlar da sizi göremiyor zaten. Tam bir “privacy” sağlanmış. Denize giren de fazla yok, sanki adayı kapatmışsınız gibi hissediyorsunuz…

Nane Ferahlığında Bahar ve Yaz Düğünleri


Nane yeşili bu sezonun en gözde rengi olmasının yanı sıra, iç açıcı ve fresh bir görünüm veriyor. Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında evleniyorsanız ve düğün konseptiniz için renk seçiminde kararsızsanız bu seçeneği değerlendirmenizi öneririm. Sadeliğinizden ödün vermeden çok hoş bir ambiyans yakalayabilirsiniz. Tatlı ve ferah bir görünüm için birebir, düğününüz hiç unutulmayacak :)


Pembe & Siyah'ın Neşeli Uyumu


Konsept belirlemenin ve detayları bu konsept ile uyumlu hale getirmenin önemini artık hepimiz biliyoruz. Düğününüzde ya da nişanınızda hem elegam hem genç, canlı canlı, şeker gibi bir görüntü yakalamak ister misiniz? Pembe & Siyah kombinasyonunu denemelisiniz. Gerçekten çok şık ve neşeli görünüyor tüm detaylar...